Makeover och inspektion

Känns som jag varit borta en evighet, ändå är det så lätt att bara gå tillbaka till vanliga rutiner. Saknar dock Spanien redan... Men såklart samtidigt glad över att va hemma.


Det första jag gjorde med Cola i förrgår var att kapa 15cm på svansen och några cm på manen, samt tog hovskägg. Haha såg ut som något man fångat in från vildmarken!... badad svans har båda hästarna fått med. Hebbe skulle behöva en makeover han också. Båda är ju lurviga som islandshästar... men rids de inte/knappt så känns det onödigt att klippa. Cola reds en kort runda i skogen igår bara och han ska få gå rätt lugnt ett tag nu. 

Har inspekterat Hebbes huvud också. Såg betydligt bättre ut med ärr och så än jag trodde. Han är dock lite svullen än samt ska ha plåster så vi får se det slutliga "resultatet" om några veckor eller så. Själva sparken har tagit en bit under ögat (tur i oturen så missade Loppan både ögat samt käken, så "slipper" komplikationerna som hade kunnat bli av en sån spark iaf, gäller att tänka positivt nu känner jag). Plåstret är för där de gått in och spolat rent sist. 

Kommentera här: