När vädret slår om

Idag har det regnat/snöat på tvären... Så nöjd att jag "sparade" ridningen till senare. När jag red Challe i skogen så hade det slutat. Challe behöver för övrigt få göra mer nu än bara "runt runt"-ridning för att rasta kropp och sinne. 

När jag red Hebbe kunde det lika gärna gått 2 månader och vi var i slutet av mars. Sol, fågelkvitter och en mjuk ridbana. Det blir lerig och äckligt ja, men så mycket skönare det är att rida med plusgrader och sol!.. Det kunde få vara så nu tycker jag. Vintern kan va slut faktiskt, gör mig ingenting. 

Hebbe reds hemma på ridbanan som var helt perfekt i underlag. Joggingpass på hack fick han gå. Samlat på eftergift. Tycker han är så himla mysig att rida så. Lite halv slappa tyglar, lång och rund form, ryggen uppe, i ett lugnt samlat tempo med massa frustningar. Mmmmm va balsam för själen med ett sånt ridpass i ett sånt väder <3 
Okej han hade lite "vårkänslor" emellan nån gång, men det bjöd jag på. Klart han också är glad av att kunna springa utan att riskera att halka!