Berusande

Red ett dressyrpass hemma på Mille idag. Hade "fel" bett vilket märktes stor skillnad i uppvärmningen. Men anpassade mig och jobbade honom massor i skritten (~20min). Flyttade honom massor och började även leka med bakdelsvändningar. Inte helt oväntat gick det sjukt bra åt ena hållet medan andra inte va lika kul. Lite mycket att ha koll på med bogar och bakbenen som kan gå lite var dom vill tydligen? 

Så lite små jobbig i början men efter den skritten va han  fin! Jag kommer att ha träningsvärk i magmusklerna imorgon. Men snuskigt fin va han. Vilka lägningar han gjorde i traven, wow. Och jag som trodde vi köpt oss en hoppehäst! Nu är han ju grym på både och, lycklig tjej. 

Träna lite skänkelvikningar då de inte riktigt satt i helgen. Men det va ju inge krux med dom när han gick så där bra. Avslutade med att träna massa galoppfattningar. Vilken skillnad det blev på dom helt plötsligt också. Nu kom de verkligen direkt på signal och så satte han sig lite mer i fattningarna. Underbar känsla. Satt och log som ett fån när jag trava av och skrittade ut sen på grusvägen. Fina Mille!