Nyår förtjänar ett inlägg - no matter what

För ett år sedan satt jag och skrev ett så likt men ändå så olikt inlägg som detta. 2014 var inne på sin sista dag och jag var så laddad för 2015. Året som varit skulle blivit toppen. Jag hade en plan. Jag skulle börja univeristetet, bli något. Någon.
 
Jag avslutade 2014 års inlägg med "Och Hebbe. ... Men vi riktar oss mot hoppningen, och jag hoppas på att vi till utomhussäsongen ska göra livsdebut i 1.30."  Och jag trodde verkligen på det. 
 
Så fel man kan ha. 
 
2015 har varit ett riktigt jobbigt år. Så här i efterhand är det lättast att minnas det dåliga av någon anledning. Det som varit tyngst är ju helt klart allt med Hebbe. I Mars opererades han. Innan dess hade vi ridit 4 starter. Där han var placerad eller utesluten. Resan tillbaka började, och efter 7 månader var vi tillbaka på banan. Bara för att efter en start (med placering), krascha och få börja om igen. På det så sparkade han även sig själv i hagen. 
 
Att jag inte vågar hoppas på något toppen 2016 för mig och Hebbe kan inte verka så konstigt efter det här året va? Jag vet fortfarande inte hur pass han kommer klara att vara en tävlingshäst efter hans operation. Men för att veta måste vi testa. I dagsläge känns det som att vi inte kommer att komma tillbaka till där vi va i hoppningen innan det här året. Och jag har redan bestämt mig för att nästa år kommer att få bjuda på mer dressyr, och såklart terräng (som jag helt blev utan i år). 
Vad som än händer så betyder han så mycket för mig. Snälla, låt Hebbe få ett bra 2016... <3
 
I skolväg då. Jo jag läste i våras både matte, engelska och spanska på konvux. Fick för första gången någonsin bättre betyg i engelska än matte. Men det var i höst som det small till. Jag gick från mitt livs bästa vecka, recceveckan (nollningen), till att dagen efter gå in på min första lektion i juridik och få en chock. Jag ville gå ut därifårn direkt. Inte en dag under en månads tid  mådde jag bra. Det va fruktansvärt svårt och med mina krav på mig själv höll det inte. Jag låg i soffan och hyperventilerade på kvällarna bara med tanken på allt som behövde göras och att jag dagen efter skulle få mer att göra. Beslutet att hoppa av var jobbigt - men rätt. 
 
Min reccegrupp - GoT. Kommer sakna er...
 
I år gjorde min lilla Challe tävlingsdebut! Tre tävlingar fick han gå och på sin tredje satte det:
Mot storhästar på över 64% - sån stjärna <3
 
Lite annat från året 2015. Jag flyttade ut, hela 23m från huset haha. Men att ha något eget känns jätte skönt. En annan sak - min lilla skrutteponny, Cavat flyttade också! 15 år har han vi haft honom, men nu så fick han flytta till Märsta och bli barnponny. Han skrevs även över till familjen och vi står inte lägre som ägare på lill-skrutten.
Lillen med sin nya bff - Grodan <3
 
Inte heller detta år undanslapp vi sorgen att mista en familjemedlem... 
Znuttan <3
 
Så. 2016 - vad tänker du bjuda på? Jag tycker jag gråtit tillräckligt för iaf 2 år framåt. Tyvärr funkar det nog inte så. I hästväg vågar jag inte längre hoppas för mycket. Har redan sagt vad jag tror/vill med Hebbe. Tävlingar som jag verkligen vill till med honom 2016 är; Wenngarn och Sundbyholm. Challe kommer förmodligen fått en ny familj inom ett år, men det vet man aldrig heller, men det lutar ditåt. Och skolan, ja nu har jag precis accepterat min plats på universitetet igen. En nätbaserad juridisk översiktskurs. Precis vad jag borde ha läst innan det jag försökte mig på detta år. Sen VILL JAG UTOMLANDS, haha jag får aldrig komma utanför den svenska gränsen... 
 
Håller tummarna för ett bättre 2016 utan att hoppas för mycket. 
Gott nytt!