bla bla bla

Lite dålig på att uppdatera just nu. Känner att jag inte har något roligt att skriva direkt. För att skriva av mig lite kan jag ju dra lite vad som hänt/händer. Just nu har jag pluggat klart matten som ska vara klar tills imrn samt försökt få in engelska talet i huvudet... går inte riktigt lite bra. Aja lite kul blir det iaf imrn på redovisningen, lite different kan man ju säga!

Hebbe har vilat söndag och måndag. Söndag för att hjan behövde och igår för att det va så hårt överallt... Bläää på årstiden! Just nu i detta nu är mamma ute och rider hnm då jag sitter inne och pluggar. Hoppas han inte är allt för vild (a). Ebba va här och red både Snapps och Cavat, jag var dock inte med ( var i skolan fortfarande). Mamma var med när hon red Snapps och Cavat klarar hon av själv ;)

På torsdag börjar jag kl 12 och då är det Lotta Björe träning i skolan :) Så då får Hebbe följa med! Ebba får då ta min träning på kvällen på Rekasta med Snapps. Hehe får se hur det går han har inte varit ute och hoppat på annat ställe än hemma på ähh.. ett år ganska precis (y). Ebba startar både Cavat och Snapps i helgen på Serie hoppningen på ERK (klubb Mästerskaps omg.) Får se vilken häst som är dummast ^^ Cavat är skit fånig och snapps gör precis som han vill, vilket kan betyda hoppa allt eller stå på bakbenen i ett hörn! För mig väntar dressyr träning på lördag med Hebbe, hoppas han kopplat lite från senast :)


Hare Bäst <3

I protest mot det äckliga vädret...