Lite allt möjligt idag

Dagen började med 3 timmars handledningskurs så nu får man äntligen övningsköra. Är ju bara si så där 2,5 år försenade. Bättre nu än aldrig!
 
Väl hemma var det stall och hästar som väntade. Mille fick vila idag då han skött sig så otroligt bra de senaste två dagarna! Hebbe skrittades, inget konstigt där.
 
Så skriver väl lite om Kyra (alltså inte Kira som jag fick lära mig (A) ) Idag gick hon super! Om man bara är tydlig med hennes uppgifter och försöker att verkligen ha henne mellan hand och skänkel hela tiden så går hon ju nästan bra i form! Skulle vilja ha henne i en djupare form så att hon kommer upp med ryggen ordentligt samt sätter lite nackmuskler längst ner på nacken. Hon lyssnade iaf betydligt bättre idag så la ut lite cavaletti som hon blev skit glad över att få trava över! Avslutade med att ta ett litet skutt på 50-60, mest för att känna av. Trodde det var en dressyr häst. Oj så fel jag hade! Den här hästen brinner för att hoppa! La in en sockerbit under hindret och hon bara skutta över. Hon får lite väl bråttom då hon tycker det är roligt. Så det behövs en del jobb även här så att hon lär sig att vänta lite. Men huvudsaken när de är så pass unga som hon är, är att de tycker det är roligt. Och där kan ingen neka den här hästen på den punkten!
 
Nu när jag har både Milton och Kyra att rida som är så pass unga och behöver en massa jobb så märker jag hur mycket jag trivs med dess unga hästar! Har ju alltid haft unga hästar. Cavat (min första häst) var 4år när vi köpte honom, Snapps 4, Legolas 3 och okej Hebbe var precis fyllda 6, men mentalt är han kanske 6 nu (då han är 8år nu egentligen). Har ju själv varit så pass liten att jag inte riktigt förstått hästarna utbildning. Men nu, (när jag dessutom läser häst  i skolan) så är man så mycket mer insatt- och jag älskar det!
 
Tyvärr ingen film eller bild från dagen.
Första bilden på Legolas. Med dom ögonen gick det ju inte att säga nej <3 och det känns som ja sett ögonen nån mer stans?...
Aah just ja- Milton <3