Fy f*n vilken resa!...

Hemresan har varit allt annat än smidig kan jag säga. Enligt resplanen skulle vi vara hemma om någon timme, men vi rullar idagsläge genom Danmark och har med andra ord hela Sverige kvar.

Vart ska jag börja? Till första och andra stoppet gick det okej. Eller ja på stopp två så tog en hund på gården och döda ägarens anka som hon höll väldigt kärt så lite dramatik blev det (inget som påverkade resan för vår del men ja).

Sen började helvetet rent utsagt. Vilse i Frankrike där vi irrande runt Paris, så 2 timmar sena till stopp 3. Trodde det var de värsta på vår resa, tills vi kom till Tyskland där de helt plötsligt stängt av våran resväg för lastbilar... Vägarbeten överallt!.. Irrar runt runt i evigheter, åker tillbaka åt fel håll för att hitta en annan väg... tillslut blev det en omväg. Med bara så där 4 timmar försening så kom vi till stopp 4. Blev en resa på 14timmar. Hästarna ska ha världens största guldstjärna!...

Från stopp 4 så var det inte heller smärtfritt... och än är vi inte framme! Men vi som tog ut gott om tid lyckas iaf missa våran bokade färja. Löste sig dock helt okej med att vi fick plats på den efter. Nu håller vi tummarna för att detta var det sista missödet på denna resa... Bara typ 10 timmar kvar!

Kommentera här: