Ekar

Och här ekade det tomt. Inte minns jag vad jag gjort heller? Hebbe har bara ridits ut de dagar han gått och idag laddar vi för årets första träning!

Nu måste jag även börja packa på riktigt! Om prick en vecka börjar vi rulla ner mot Spanien :D

Kommentarer:

1 Catharina:

Hej!
Jag sökte på nätet efter bettlyftare och hittade några av dina gamla inlägg och undrar om du kom på något bra sätt? Såg att du hade ett balsnöre vid något tillfälle och själv har jag testat ett dubbelt skosnöre med bra resultat. Min häst är fin i munnen men gapar eftersom, vad jag misstänker, beror på att han inte gillar trycket på tungan, vilket leder till att jag konstant rider honom på lanerna. Letar febrilt efter något som kan göra ridningen lite bekvämare för honom... Vanligt bettlöst, typ Micklem, funkar inte särskilt bra eftersom han i dagsläget nästan lägger sig i handen då.

Hälsningar
Catharina

Svar: Hej! Bettlyftare var så bra på min! Minns inte riktigt vad för varianter jag testade... men dels så testa jag med skosnöre. Det skapade ju dock friktion så böt snabbt bort de. Vet att jag sen tog snokremen och fäste på något sätt... men sen köpte jag Micklem och använde de där plast spännena, vilket funkade bra på min. Jag fick någon special bettlyftare från tandläkaren som jag aldrig hann använda (har kvar oanvänd). Är i Spanien nu till 24/3. Skulle kunna mejla bild eller skicka på messenger om du vill? [email protected]
Blocher

Kommentera här: